Annons

Ledare ställer sig bakom uppsagd sportchef

Tidigare har vi skrivit att Falcons sportchef Petri Manu blivit uppsagd från klubben. Nu ställer sig flera av klubbens ledare bakom sin före detta sportchef och kräver av styrelsen att överväga att engagera honom igen.
– Petri var med och bildade klubben och kan den på sina fem fingrar. Han är oerhört viktig för föreningen, säger Dan Jönsson, en av klubbens ungdomsledare som rent av överväger att avsluta sitt eget engagemang i Falcons om ingen lösning kommer till stånd.
Jag har talat med flertalet ledare och dessa säger sig stå eniga bakom Petri. Skulle styrelsen inte ta våra ord på allvar så riskeras klubbens existens. Det är många av ledarna som då kommer att lämna.

Det är dock inte bara den sparkade sportchefen som ligger till grund för den svajiga tillvaron klubben just nu befinner sig i. Vad Landskrona Direkt erfar är ekonomin ansträngd och satsningarna på ungdomsverksamheten verkar i det närmaste obefintlig något som bekräftas av Dan Jönsson.
– Det måste till radikala förändringar för att klubben ska överleva. Framtiden ligger i ungdomssidan och får vi inte stopp på pengaflödet så misstänker jag att Falcons inte finns om några år. Så illa är det och det måste styrelsen inse och agera efter, avslutar han.

Annons
 

På måndag har föreningen styrelsemöte och till dess så kommer ledarna att lämna in en skrivelse som de kräver att styrelsen tar upp till diskussion.

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser