Annons

Hårt matchande för Falcons F12:or

Falcons F12 har matchat hårt under några veckors tid.
–  Det har varit många flyttade matcher på grund av vädrets makter, sjukdomar och att matchkrockar med vårt F11-lag som kört ihop det. Lördagens match var dock den sista matchen med dubbla matcher under en och samma vecka, säger Nina Molin ungdomstränare, a- lagsspelare och stor eldsjäl i Falcons sedan hennes töser spelat 1-1 mot Gif Nike.

Lördagens match bjöd på kämpaglöd och riktigt bra målvaktsspel.
– Vi har kommit in mer i vårt spel och tjejerna visar gång på gång att dem är starka framför mål och vågar stå på sig för att få bort bollen framför eget mål.

Den målsnåla matchen skulle bjuda på en rejäl portion spänning.
–  Ronja med pass från Tindra gör en bit in i första perioden 1-0 och detta ska vi lyckas hålla nästan hela matchen igenom. Målet var vi värda efter en mängd chanser som deras målvakt räddat. Ett mål betyder alltid glädje och lite extra tändvätska att orka kämpa lite till. Och visst kämpar tjejerna hela matchen igenom. Våra lite kortare forwardar ger inte vika mot deras lite längre backar. Kajsa, Matilda, Merita, Messina, Nathalie och Isabelle är ettriga uppe i vår anfallszon och gör så att deras backar inte får en lugn stund. Ronja och Ebba visar alltid upp en enorm insatts från centerposition och så även idag, då de många gånger räddar oss genom att markerna ut motståndarna från slottet och även fördelar bollarna och skjuter mycket från sin position. Backarna Tindra och Elin, Annika och Diana samarbetar bra ute på banan och rensar bort det mesta som kommer i deras väg. Målvakten Tuva som oturligt får en boll att gå igenom i sista perioden, gör annars en otroligt bra insats. Hon räddar oss i många lägen och får beröm från motståndarnas tränare efter matchen för sitt målvaktsspel, avslutar Nina Molin.

Annons
Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser