Annons

Polisen utreder misstänkt människorov

Polisen utreder just nu ett misstänkt människorov. Det är en 30-årig Landskronabo som varit försvunnen sedan den 14 januari. Mannen körde från sitt hem på morgonen och har varit försvunnen sedan dess.
– Det var på morgonen måndagen den 14 januari som mannen försvann i en bil från sin bostad i centrala Landskrona. Bilen är en mörkgrå Volkswagen Golf TDI årsmodell 2005 med registreringsnummer WUP074, säger Kenth Pehrsson, utredare på länskriminalen.
– Har någon sett bilen i samband med detta eller senare så vill vi gärna att man hör av sig till oss. Lättast är att ringa vår tipstelefon på 0725-636691. Tilläggas bör att bilen inte ägs av den försvunne mannen men att han brukar använda den.

Förutom beskrivningen av bilen och att mannen är i 30-årsåldern så väljer polisen att spara på informationen.
– Det är efter samtal med familjen som vi inte säger mer i detta läget. Vi får nu se vad detta ger. Skulle inget hända så får vi överväga om vi lämnar fler upplysningar. Men just nu försöker vi hitta bilen och sedan utgå från det, avslutar Kenth Pehrsson.

Annons
Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser