Annons

Dansstudion storsatsar på barndans i år

Till våren erbjuder Landskrona Dansstudio ytterligare kurser för de allra yngsta. De barn som är mellan 4 till 10 år kommer att få ta större plats, och erbjudas fler tider.

Landskrona Dansstudios satsning innebär dessutom att de barn som redan har dansat ett par terminer, får möjlighet att utvecklas genom påbyggnadskurser. På så sätt kan intresset för dans bibehållas och utvecklas. Möjligheten att kunna starta i det som känns tryggt och säkert, men också att få utmanas i lite svårare övningar, är något som många efterfrågat.
– Ja, intresset för dans har nog aldrig varit större i Landskrona än nu, säger dansstudions rektor och grundare, Lena Bergkvist.
– Att bereda mer plats för de allra yngsta, känns som en självklarhet. Särskilt eftersom våra pedagoger är tränade i att låta lekfullhet och fantasi, ligga som grund för dansträningen.

Annons
 

Även för ungdomarna har kursutbudet utökats. Bland annat kommer en så kallad ”danslinje” att startas upp. Danslinjen är en extrainsatt kurs för alla dem som vill satsa lite extra.
– För dem som verkligen önskar utmana sig själva.

En annan nyhet som Landskrona Dansstudio kan avslöja redan nu, är temat på vårens avslutningsshow. Publiken kommer att få färdas tillbaka i tiden, till 30-talets spännande kabaret-shower, med fokus på sketcher, sång, dans och varieténummer.

Avslutningsvis meddelar Lena Bergkvist att kursen ”Funky Boys”, som riktar sig till danssugna killar, kommer att få en ny lärare. Det är Robin Björklund, en av deltagarna i Noll Disciplin som medverkade i Melodifestivalen 2010, som kommer att leda den kursen.

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser