Annons

Biljetterna släppta till Knitting Peace

Förra helgen var det urpremiär i Marseille på Cirkus Cirkörs nya föreställning Knitting Peace.
Som vi tidigare berättat blir det stickfred även i Landskrona till hösten och nu är biljetterna släppta till föreställningarna på Landskrona teater den 20, 21 och 22 september.

Redan vid Nobelfesten bjöds vi på ett smakprov av föreställningen som är en andra fas i en längre process där Cirkus Cirkör undersöker cirkusens innersta egenheter och genom olika uttryckssätt försöker göra dem allmängiltiga, något som alla kan förstå, förundras och häpna inför. Knitting Peace är regisserad av Tilde Björfors, Cirkus Cirkörs grundare och konstnärliga ledare.

Annons
 

Den 15 februari spelar Knitting Peace för första gången i Sverige. Den visas i Cirkus Cirkörs nyinvigda cirkushall i Alby, Botkyrka. Föreställningen kommer sedan att spelas på Stora teatern i Göteborg och på Dansens hus i Stockholm innan den går på Sverige- och världsturné.

Biljetterna till Knitting Peace är släppta och säljs av Ticnet.

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser