Annons

Michael Sandin viker inte för protester

På onsdagsförmiddagen träffade kommunledningen för Landskrona delar av Regionstyrelsen på stadshuset. Mötet var planerat sedan tidigare men med tanke på den senaste tidens turbulens kring operationsavdelningen vara eller inte vara på Landskrona Lasarett så var det just den punkten som tog den mesta tiden av mötet. Några nya besked kom dock inte och är inte heller att hoppas på enligt Michael Sandin (M), ordförande i vårdproduktionsutskottet i Region Skåne.
– Vi har olika perspektiv på detta. De här i Landskrona bevakar sina intressen medan vi ser det i ett Skåneperspektiv, säger Michael Sandin till Landskrona Direkt.
Att beslutet skulle bli något annat är det som ligger berett kan inte Michael Sandin se.
– Det enda som skulle kunna ändra på de planerna var att vi fick reda på något nytt som vi inte känner till. Vad det skulle kunna vara vill jag inte spekulera i. Det är dock så att trots att det nu gått en tid och det har varit höga diskussioner så har det inte inkommit något skäl till att vi skulle ändra på oss.

Kommunstyrelsens ordförande Torkild Strandberg (FP) representerade, tillsammans med kommunalråden Cecilia Lindell (M) och Niklas Karlsson (S) kommunledningen.
– Vi förde en mycket rak diskussion och gjorde fullständigt klart för Regionstyrelsen var vi står i frågan. Mer kan vi inte göra just nu, säger Torkild Strandberg.
– Vi ska träffa Michael Sandin och några till nästa vecka igen och då får vi se vad som händer.

Annons
Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser