Annons

Sportchef till Malmö?

I början av december fick Landskrona Falcons sportchef sedan år 2000, Petri Manu, beskedet att det inte längre fanns plats för en sportchef i klubbens framtida organisation. Till den siste maj är kontraktet uppsagt, om det nu inte blir så att han hunnit lämna föreningen han en gång var med och startade innan dess. Det ryktas nämligen att flera idrottsklubbar har visat intresse för den gode organisatörens kunskaper.

Vad händer Petri, är du på väg att lämna Landskrona?
– Nja, det återstår väl att se. Jag vill egentligen inte kommentera något mer än att jag ryktesvis hört att jag tagits från rollen som sportchefen i Falcons redan nu. Vad jag förstått så sköter styrelsen den biten. Jag har i alla fall inte hört något från dom, säger Petri Manu.
– Det stämmer att jag fått fyra-fem mer eller mindre konkreta förfrågningar. Just nu lutar det åt en klubb i Malmöregionen, säger han varsamt och lovar återkomma om och när ”något konkret finns att tillföra”.

Annons
 

Läs mer: Mr Innebandy och Falcons går skilda vägar

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser