Annons

Landskrona Pride den 10 maj

Den 10:e maj är det dags för Landskrona Pride. Just nu har projektledarna Sara Andersson, Rebecka Bruér och Desirée Kallenberg bråda dagar att sy ihop ett program för dagen.
– För andra året i rad tar vi ungdomar initiativ till att lyfta frågan om HBTQ. Syftet med detta är att upplysa allmänheten om HBTQ men även att visa att vi alla är lika värda, skriver tjejerna i ett pressmeddelande.
– Vi hoppas på att kunna bjuda på olika former av uppträden under dagen, men det slutar inte där. Vi kommer även att arrangera en Prideparad där alla är välkomna att delta, skriver man vidare och meddelar att man nu söker efter bland annat artister, sponsorer, volontärer, talare, komiker och någon som vill berätta ”komma ut historier”.
– Ingen kan göra allt, men alla kan göra något så vi behöver just dina tankar och idéer på hur vi kan göra denna dag så bra som möjligt för alla.

En än så länge spartansk hemsida finns för arrangemanget – www.landskronapride.n.nu.

Annons
Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser