Annons

Masterplan för Landskrona

Kommunalråd Niklas Karlsson (S) har idag ställt en enkel fråga till kommunalrådet Torkild Strandberg (FP) med anledning av de överläggningar han och Börje Andersson tillsammans med dåvarande stadsdirektör Christer Pålsson och kanslichef Stefan Johansson ska ha haft i Arild under hösten.

Enligt Niklas Karlsson skulle under ett dygn Landskrona dryftas och syftet var, enligt uppgift till honom, att ta fram en Masterplan för Landskrona.
– Någon annan från kommunledningen fanns inte med, inget annat kommunalråd och inga andra tjänstemän. Exakt vad som sades på mötet och vad som till slut kom fram är okänt, men eftersom det knappast kan vara ett partipolitiskt projekt eftersom kommunen fick stå för notan, är det rimligt att redovisa för kommunfullmäktige vad som sker. Vad är en Masterplan? Vad diskuterades? Varför var inga andra kommunalråd med? Vad blev resultatet?, undrar Niklas Karlsson och ser fram emot svar vid kommande kommunfullmäktige.

Annons
Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser