Annons

Flytet fortsätter för Falcons P12

På söndagen var Falcons P12-lag på besök i Höganäs och det skulle visa sig att det fina spelet de senaste månaderna sitter i, då laget kunde åka hem med en seger på hela 0-16.
– Laget är uppe i åtta segrar sedan början av december och det känns som vi för tillfället är inne i ett härligt flyt, säger lagets tränare Jakob Ohlsson.
– Självklart ska vi vara jättenöjda med anfallsspelet denna dag och bra rörelse, passningsspel och fina avslut är något killarna ska ta med sig.
– Sen kan vi ledare inte låta bli att berömma det fina försvarsspelet från hela laget. Att ”nolla” ett motståndarlag är starkt och Höganäs hade ett antal bra skyttar men, precis som i förra matchen, så uppvisade Melvin Bengtsson i i målet ett säkert spel.

Målskyttar i matchen: Kevin Assarsson-Toth 4, Rasmus Ardemark 3, Niklas Josefsohn 3, Jakob Bjarke 2, Tobias Ohlsson-Bååth, Karl Hansson, Edwin Vinberg och Noah Karlsson.

Annons
 

Tjejerna revanscherade sig
På tal om 16-0 så var det siffrorna som klubbens jämnårigatjejer förlorade med förra helgen. På lördagen var även F12 på långresa till Örkelljunga och förlusten senast var som bortblåst då man var mycket nära en seger mot det topplacerade hemmalaget. 1-1 slutade den drabbningen 

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser