Annons

Blandad kompott för Falcons

Det var ett revanschsuget damlag från Falcons som i helgen samlades i nya Helsingborg Arena för att möta FCH och bryta förlusttrenden. Efter första perioden ledde följaktligen Landskronatjejerna med 2-0 och 19 sekunder in på andra perioden var det utökat till 4-0.

Matchen slutar 7-4 i Falcon favör och nu gäller det att konservera formen tills på lördag då serieledarna Malmö FBC kommet till idrottshallen kl. 13:00.

Annons
 

Sämre gick det på fredagskvällen när herrarna var i farten i divsion 1.
Trots en ledning med 2-4 en bit i den tredje i bortamötet mot Ljungby och vind i seglen efter Daniel Linds straffräddning, lyckades Falcons inte få med sig några poäng hem till Landskrona. 5-4 slutade tillställningen.

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser