Annons

Henrik Larsson tar en paus från fotbollen

Lagen i Superettan har gjort klart med sina tränare. BoIS tränas av Jörgen Pettersson och några av konkurrenterna lyder numera under Hasse Eklund (Falkenberg) och tidigare BoIS-aktuelle Conny Karlsson (Brage). En som dock tar det lugnt är Henrik Larsson.
– Jag har inga direkta planer för 2013. Jag har fått någon förfrågan och haft något möte men det har inte varit realistiskt med tanke på min familjesituation, säger han till Landskrona Direkt på fredagseftermiddagen.
Om det rör sig om någon klubb utomlands eller i Sverige vill inte Henrik Larsson svara på.
– Du får tolka mitt svar hur du vill.

Förra säsongen satte han Råå IF på kartan då han gjorde ett inhopp i laget. Något sådant blir det inte i år.
– Nej, jag har skrivit över min licens till Högaborgs oldboyslag, säger han och skrattar.

Annons
 

Han har dock inte lagt fotbollen på hyllan.
– Nejdå. Jag åker till Holland om en och en halv vecka. Det är emellertid inte fråga om något jobb utan snarare om en vidareutveckling av mitt eget arbete, avslutar Henrik Larsson.

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser