Annons

20:e upplagan av Tjejfemman avgjord

En riktig klassiker inom bangolfsporten har spelats i helgen när 20:e upplagan av Tjejfemman avverkades i Bangolfhallen, Landskrona.

Sydsvenska 1 vann samtliga sina sju matcher och infriade alla förväntningar om seger. Även Sydsvenska 2 spelade stabilt under helgen och förlorade endast matchen mot Syd 1, vilket räckte till en andraplats. Om tredjeplatsen blev det en rafflande strid mellan tre lag där flest vunna delmatcher fick tillgripas för att skilja lagen åt. Västsvenska 1 var det lag som drog det längsta strået och därmed kunde ta hem tredjeplatsen före Östsvenskas lag. Tävlingen samlade drygt 40-talet damer/tjejer i åtta lag från tre distrikt.

Annons
 

Bästa individuella resultat svarade europamästarinnan Sara Karlsson, Olofström, för med ett snitt på 30,0. Sara noterades även för det bästa varvet på 25 slag.

Tjejfemman är en lagtävling för damer/tjejer i alla åldrar, från flickor A till damer veteraner. Arrangörsklubben, Linjen, hade tre deltagare med i tävlingen varav Elisabeth Brandt noterades för två fina varv under 30 slag.

Resultat i korthet: Tjejfemman, Landskrona:
1) Sydsvenska 1, 14 p
2) Sydsvenska 2, 12 p
3) Västsvenska 1, 8 p
4) Östsvenska, 8 p
5) Sydsvenska 3, 8 p

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser