Annons

Nu smids planer för årets tjejmässa

Nu är Fält & Fritids personal igång med planeringen av den elfte Tjejmässan i rad i Landskrona. Även i år kommer Tjejmässan att hålla till på Hållplats 261 och datum är satt till onsdagen 27 mars under påsklovet.
– Syftet med att hålla en tjejmässa är att erbjuda tjejer i och utanför Landskrona en rolig dag bara för dem där de kan mötas, testa olika aktiviteter och upptäcka nya intressen och talanger. Helt enkelt nn hel dag för enbart tjejer, säger Senija Halalkic samordnare för mässan.
Just nu söker man också efter företag eller föreningar som vill vara med på denna dag och visa upp vad just vad gör.
– Det är bara att höra av sig till mig, säger Senija Halalkic som enklast nås på e-post senija.halalkic@landskrona.se

– Vi söker vi även er tjejer som vill vara med och vara värdinnor. Värdinnegruppen består av tjejer mellan 13-18 år. En värdinna är en tjej som är delaktig i planeringen av tjejmässan tillsammans med personalen. Det är allt från marknadsföring, samla ihop utställare, söka sponsorer, dekoration av lokalen med mera. Under själva mässan är värdinnorna med och vägleder, svarar på frågor och hjälper tjejerna som kommer och besöker oss. Värdinnan är en förebild för de tjejer som kommer till oss på mässan, säger Lotta Andersson, ungdomssekreterare på Fält & Fritid.

Annons
 

Detta arbetar vi med på måndagar under tretton träffar uppe på Ungdomshuset Nova då det är Tjejmåndag mellan 17.15–19.00.

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser