Annons

Nytt styre i MUF

I helgen avhöll Landskrona-Svalöv MUF sitt ordinarie årsmöte. På mötet valdes en ny styrelse med ordförande Eric Åhlander, vice ordförande Andreas Langhammer samt ledamöterna Ludwig Lehrecke, Carl Åhlander och Oscar Röstin.

Det är ett taggat gäng MUF:are som är redo inför det kommande året och dess utmaningar.
– Det är oerhört viktigt att engagera ungdomar i politik, att vilja få dem att tycka till – framförallt att öppna deras ögon och visa dem att förändring inte är någon annans uppgift. Demokrati bygger på att människor tycker till. Det är vår uppgift, tillsammans med stadens övriga ungdomsförbund, att engagera ungdomar och få dem att vilja förändra samhället, säger ordförande Eric Åhlander i en kommentar.

Annons
Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser