Annons

Byguider blev evighetskalender

Tidigare gav Glumslövsbon Ylva Nordberg ut byguider om sin egen hemby samt om Häljarp och Asmundtorp. Det har dock inte kommit någon de senaste två åren och en av anledningarna är att hon har arbetat med att ta fram en evighetskalender med fokus på Landskrona och byarna i omgivningen.
– Det har varit roligt att ta fram en evighetskalender där olika delar av kommunen finns med. Det här arbetet skiljer sig mycket i förhållande till mina tidigare guider. De produktionerna var annonsfinansierade och därmed gratis för läsaren medan evighetskalendern är helt fri från annonser. Den kostar därför en liten slant, säger, Ylva Nordberg och överräcker ett exemplar.

Boken innehåller en kalender där månad och datum står med, allt för att den ska kunna sparas och användas år från år, som en minneskalender. Dessutom finns det ett stort antal bilder från hela kommunen som pryder sidorna, bilder som Ylva Nordberg tagit själv.

Annons
 

Sedan en tid tillbaka arbetar hon även med ett större projekt som ska rendera i en bok som kommer att belysa bygdens historia.

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser