Annons

Stefan Olsson har förtroende för KS-ordförandes beslut

Sverigedemokraterna ordförande Stefan Olsson säger sig veta att förändringar varit på gång i kommunledningen.
– Telefonen har ringt en del på sistone men det var först i eftermiddags som jag fick beskedet att Christer blivit uppsagd, säger han och menar att det hela är en sak mellan kommunstyrelsens ordförande Torkild Strandberg (FP)  och kommundirektören.
– Naturligtvis måste samarbetet de emellan fungera. Gör det inte det så är uppsägningen en väg att gå, säger han och understryker att han har förtroende för den politiska ledningens agerande.

Mycket talar dock för att det blir en sak för kommunstyrelsen att ta ställning till avskedet som alltså ännu ej undertecknats av Christer Pålsson.
Jag har svårt att se att KS, ska ha med saken att göra. Detta har hanterats av KS-ordförande vid de tidigare tillfällena och bör rimligen vara så nu också, säger Stefan Olsson som i sak inte har någon direkt uppfattning om det inträffade.
– Jag känner Christer Pålsson för dåligt för att uttala mig om hans sätt att sköta sina uppgifter. Det hela är olyckligt, säger han.

Annons
 

Att det skulle figurera en ”lista” på obekväma tjänstemän som gjorde bäst i att söka sig från kommunen, säger sig Stefan Olsson hört rykte om detta.
– Det går en massa rykten om Börje (Andersson). I detta fallet rör det sig nog mest om skvaller och baktaleri, menar Stefan Olsson.

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser