Annons

Lastbilar krockade vid Milstolpen

Strax innan klockan sex på fredagsmorgonen inträffade en trafikolycka i motorvägens södergående riktning mellan Milstolpen och Landskronas norra infart. Det var en lastbil som först råkade ut för en singelolycka och efter det körde en annan lastbil in i den första. En av lastbilschaufförerna fick föras till sjukhus.
– Det var stor ödeläggelse på platsen. Det låg bråte på en sträcka på över 50 meter och dessutom hade det läckt ut olja. Chauffören, som vi fick hjälpa ut genom att montera bort en dörr, hade änglavakt. Han hade klämt fötterna och fått ett jack i pannan. Några andra skador syntes inte, säger Patrik Sander, insatsledare på räddningstjänsten i Landskrona.

Orsaken till olyckan är okänd.

Annons
 

I skrivande stund pågår saneringsarbetet på platsen och enligt trafikverkets hemsida var på motorvägen fortfarande vid 9-tiden avstängd för trafik i södergående riktning.

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser