Annons

Malvan fick värdefullt tillskott

Fler och fler hemlösa behöver hjälp i kylan och vintermörkret. Här gör den ideella föreningen Malvan ett jättearbete för att ge hemlösa ett mål mat, någon att umgås och prata med och möjligheten att duscha och byta till rena kläder.

Strax innan jul uppmärksammades föreningen på olika sätt.
Dels var det Frimurarna i Landskrona som lämnade över 20.000 kr för att underlätta och hjälpa Malvan i dess arbete och även Kvarntorgets Vänner var med och bidrog till föreningen.

Annons
 

Av tradition bjuder tomten på risgrynsgröt på Kvarntorgets Julmarknad. Så även i år. Gröten skänktes av CityGross och besökarna kunde lämna en penninggåva till Malvans verksamhet för de hemlösa i Landskrona.
 I år inbringade insamlingen 2011 kronor, vilka överlämnades till Malvan i deras lokal den 20 december. Vi tackar alla våra marknadsbesökare för deras givmildhet, säger Sven-Erik Thosteman,  ordförande  i Kvarntorgets Vänner.

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser