Annons

226 gröna gubbar vid inspektionerna

Miljöförvaltningens Gröna lista för Landskrona för andra halvåret 2012 är nu presenterad. Hela 226 restauranger, pizzerior, skolkök, caféer, butiker och andra livsmedelsverksamheter har fram till och med 27 december fått en ”grön gubbe” efter miljöförvaltningens senaste livsmedelsinspektion.

Rapporter från miljöförvaltningens inspektioner av livsmedelsverksamheter presenteras som en smiley. Grön och glad smiley innebär att det vid kontrollen inte funnits några eller maximalt två anmärkningar. Rapporteringen med smiley har pågått sedan 1 september 2009.

Annons
 

Se hela listan på ”Gröna gubbar” på
www.landskrona.se/Invanare/Miljoe–haelsa/Livsmedel–haelsa.aspx

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser