Annons

Skulle handla hasch – blev rånad

En 28-årig Malmöbo skulle köpa hasch för 9000 kronor i Landskrona men av den affären blev det intet. Istället blev han rånad.
Han hade bestämt träff med försäljarna vid Rådhustorget på torsdagskvällen och där hämtades han upp i en bil. I bilen satt två män i åldern 27-34 år. Dessa körde med Malmöbon till Kalkugnsgatan i Borstahusen men något hasch att sälja hade dom inte. Istället tog en av männen fram en pistol och riktade mot Malmöbons huvud och tvingade honom att lämna över de 9000 kronorna samt hans mobiltelefon innan han släpptes av bilen som sedan körde från platsen.

Polisen är i nuläget förtegen om såväl gärningsmannen som målsäganden men klart är att man på fredagsförmiddagen inte hade någon misstänkt gripen. Polisen vill inte heller uttala sig om man känner till målsäganden sedan tidigare.

Annons
Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser