Annons

Dags att söka till Svart på Vitt

Svart på Vitt är förmodligen Sveriges äldsta teckningstriennal, och den arrangeras för 15:e gången den 20 april – 2 juni 2013 nästa år. Det är en jurybedömd utställning, där juryn denna gång består av ordförande Karin Lundh, vice ordförande Vandalorum, vice vd Källemo AB, ordförande Stiftelsen Smålands Konstarkiv och Per Rossling, ledamot Landskrona konstförening, art director på Borstahusen Kommunikation AB samt konstnären Helena Roos.

Alla i Sverige bosatta konstnärer inbjuds att ansöka. Utställningen kommer att presenteras i Landskrona konsthall. Arrangerande Landskrona konstförening, som för övrigt fyller 80 år 2013 och därmed är en av landets sldsta konstföreningar, kommer att dela ut ett stipendium på 10000 kronor till en av de antagna konstnärerna.

Annons
 

Läs mer på Landskrona Konstförenings hemsida.

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser