Annons

Söderbergs jultal

Kommunfullmäktiges ordförande Lennart Söderberg, befinner sig i dagarna i Stockholm där han bland annat har träffat representanter för Hovet, allt i ett led att planera inför Kung Carl den sextonde Gustaf besök i Landskrona den 20 mars 2013.

Med anledning av detta kunde Lennart Söderberg inte leda gårdagens kommunfullmäktige. Men säg den Lennart som inte har en överraskning i bakfickan. Innan gårdagens ”stand-in” Gunlög Stenfeldt kunde klubba av det i övrigt relativt korta och förhållandevis lugna mötet fick ledamöterna sig en julhälsning till livs. Se den ovan.

Annons
 

Till Landskrona Direkt och alla läsare hälsar Lennart Söderberg:
– Må väl och glöm inte att Tomten är extra observant under de sista dagarna före jul.

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser