Annons

Berlin fixar galamiddagen

I dagarna blev det klart vem som kommer att leverera årets galamiddag till LandskronaGalan 2013. Det blir Erikstorps Kungsgård med erkända kocken Daniel Berlin som står bakom trerätters menyn av de fantastiska råvaror som vår region har att erbjuda, vinerna matchas av Pontus Elofsson, fd. chefssommelier på Noma och nu bokaktuell.

– Det blir mycket Landskronafokus på årets gala med tanke på stadens 600-årsjubileum, säger Camilla Plate, projektledare för galan.
– Förutom lokala matinslag från trakten satsar vi också på att lyfta våra lokala artister under galan, fast med en liten ”twist”.

Annons
 

Under galan hyllas stadens närings- och idrottsliv. Årets stora nyhet är just att galan breddas från att vara en ren idrottsgala till en bredare gala där även näringslivet har möjlighet att mottaga priser. Just nu uppmanas alla Landskronas företag och föreningar att nominera till de olika priskategorierna.

Nominera till galan gör du på Landskronagala.se

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser