Annons

Falcons föll mot Engelholm

Efter lördagens match i Kungsgårdshallen inför endast 125 personer på läktarna, kom FBC Engelholm upp på samma poäng som Landskrona Falcons i herrarnas division 1 Södra Götaland sedan hemmalaget vunnit med 5-4.

Det var en tät match när man tittar i matchprotokollet efteråt, men Falcons tränare Patric Johansson menar på att hans mannar borde gjort fler mål på de chanser som man spelade sig fram till:
– Det var en match där vi till en början bjöd Engelholm på för många spelvändningar. Slarvigt passningsspel och för lite tålamod med bollen.

Annons
 

Det hjälpte inte Falcons numera så pålitligle målskytt, Simon Jönsson, gjorde ytterligare två mål. Gästerna får bara iväg 18 skott på mål under matchen och det är väl i underkant.

Patric Johansson inser så klart detta:
– Spelet blev bättre i andra men vi har svårt att göra mål. I tredje fortsätter vi att skapa chanser men oförmågan att förvalta dom fortsätter. Sammanfattningsvis gör vi ingen bra match och vi måste upp ett snäpp igen för att kunna vinna matcher framöver. Nu ska vi se till att göra en bra träningsvecka och hitta rätt igen mot Husqvarna.

Vi får hoppas att killarna bjuder hemmapubliken på en tidig julklapp när de tar emot Husqvarna hemma i Idrottshallen på lördag kl. 16:16.

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser