Annons

De jympar för Musikhjälpen

I morgon lördag gör Friskis & Svettis för första gången gemensam sak med ”Musikhjälpen” genom en egen insamling som kallas  ”Jympahjälpen”. Under lördagen kommer flera föreningar i Skåne att ”Träna för rent vatten i slummen”.
Vi gör det genom att, den dagen och hela veckan innan, ha insamlingsbössor i lokalen där alla deltagare lägger minst 20 kronor för sitt deltagande. I övrigt gör vi bara det vi är allra bäst på, vi ”yogar, jympar, gymmar och spinner, säger Björn Wiklund verksamhetschef i Landskrona.

På lördagen, som är den stora insamlingsdagen, öppnar Friskis & Svettis klockan 08.30 sina lokaler intill Curla och sen löper schemat som vanligt fram till 15.00 då allt avslutas med ett juljympapass med bara julmusik och en ordentlig ledarblandning.
– Alla är välkomna på lördagen, både medlemmar och icke medlemmar. Allt för att ge så många som möjligt en chans att delta i insamlingen. Vill man jympa med gör man det men man är också välkommen om man bara vill lägga ett bidrag i en av bössorna.

Annons
 

Ordföranden Jan Trygg skickar också med ett ord i juletid.
– Det känns härligt att så här i juletid kunna omvandla vår jympaglädje i något som kan ge hjälp åt de som verkligen behöver den. Det är väl det som är tanken med Julen?

Som en del i insamlingen initierar föreningen också en auktion. Företag i Landskrona med omnejd kan lägga bud på ett ledarlett jympapass som sedan kan användas för personalen eller i någon form av jippo. Här hoppas föreningen på att stadens företagare ska känna med både föreningen och med insamlingens mål.
Länk till auktionen finns på www.friskissvettis.se/landskrona.

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser