Annons

Stödgala för Musikhjälpen

Ikväll sker inlåsningen i Musikhjälpen. Hela veckan pågår sedan insamlingseventet som lyfter upp en undangömd humanitär katastrof. Tre kända programledare bor i en glasbur för att sända radio och TV dygnet runt i 144 timmar. I Landskrona  har några eldsjälar tagit fasta på projektet och på lördag den 15 december arrangerar dessa en stödgala till förmån för Musikhjälpen.
– Stödgalan går under namnet La 261 Musikhjälparna och är ett initiativ taget av Ökända musikfestival, Hållplats 261, Sensus, Oikos, Fält & Fritid och stöds av Landskrona Stad, meddelar Alexander Redrin som är projektledare för galan.

Arrangemanget är på Hållplats 261 (Gullstrandsskolan) och pågår i tio timmar från klockan 12-22 och är gratis för alla.

Annons
 

– Vi kommer under denna dag samla in pengar till Radiohjälpen som kämpar för att skapa rena vattenbrunnar i världens slumområden. Läget är akut och människor dör dagligen på grund av vattenbrist, säger Alexander Redrin som tillsammans med sina vänner under hela veckan kommer att finnas på stan med Musikhjälpenbössor och banderoller.
– Skänker man över 50 kronor i bössan kommer man med på ett bildspel som kommer rulla hela dagen på La 261 Musikhjälparna.

Vid  stödgalan blir det uppträdanden, inslag av dans och konst hela dagen.
– Men även lotterier och auktioner. För att få detaljerad info om stödgalan besök oss och Gilla på Facebook sidan – La 261 Musikhjälparna, avslutar Alexander Redrin.

Vill man hjälpa till som volontär under galan är det bara att kontakta Alexander Redrin. Kontaktuppgifter finns på Facebooksidan.
Även företag som vi stötta kan kontakta Alexander för mer information.

Mer information om Musikhjälpen hittar du här >>

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser