Annons

Hårdrock på Lucia

På torsdag rockas det rejält på Tages Nightclub. Det är dags för Luciarock. På scenen dyker bland annat Kee Marcello och Von Benzo upp.

Kee Marcello spelade med några vänner på Karnevalen i somras. Torsdagen den 13 december är han tillbaka och deltar i Luciarock på Tages.
– Det blir samma gäng som i somras. Man ändrar inte ett vinnande koncept, säger Landskronabon Mats Christiansson som lirar trummor i bandet.
Gitarristen slog genom i Europé, tidernas största svenska hårdrocksband. De sålde över 30 miljoner skivor, låg etta på försäljningslistorna i 26 länder och spelade på världens största scener tillsammans med band som Metallica, Def Leppard och Bon Jovi och nästa vecka är alltså Kee Marcello i Landskrona.
Mats Christiansson står tillsammans med en vän för arrangemanget och de ska försöka öka statusen på Landskronas musikliv i allmänhet och Tages i synnerhet.
– Nu kör vi denna spelningen och vi håller på att planera för en till under våren. Vi hoppas att Landskronaborna sluter upp så att vi får ett kvitto på att vi är på rätt väg. Funkar det så kommer vi att arrangera fler konserter, säger trummisen.

Annons
 

Förutom Kee Marcello och hans polare dyker bandet Von Benzo upp. Rockgruppen bildades 2005 i Helsingborg och sångaren i bandet är Jay Smith som vann Idol 2010.

Kee Marcello börjar cirka 20.30 och cirka 22.00 är det dags för Von Benzo.

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser