Annons

Hoogans Hjältar på ny musikscen

Landskrona har fått en ny musikscen. Det är ute på Curla som man nu satsar på musik. Ikväll underhåller Landskronabanden Hoogans Hjältar samt Verse II och de tar den nybyggda scenen i besittning klockan 21.00.
– Det är en fantastisk lokal för levande musik. Jättekul med ett nytt ställe att spela på, säger Roland ”Stolle” Telin, sångare i Hoogans Hjältar, som innan kvällens framträdande har mycket att göra i Curlas kök där han jobbar som kock.
– Drygt 250 gäster är bokade till julbordet. Perfekt om man inte vill hinna bli nervös, skrattar han och avlutar.
– Vi har gott om plats och allt är upplagt för en kanonkväll så jag hoppas det kommer riktigt mycket folk.

Annons
Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser