Annons

Viktiga pusselbitar på plats i BoIS-bygget

De båda Fredrikarna, Svanbäck och Karlsson fortsätter i BoIS.
Pusselbitarna börjar falla på plats för Jörgen Pettersson.
Nu är det klart att den nye tränarens önskespelare förnyat sina kontrakt.
Anfallaren Fredrik Karlsson och mittfältaren Fredrik Svanbäck blir hörnstenar i lagbygget inför säsongen 2013.
– Av två skäl blev det BoIS, dels för att Jörgen Pettersson kommit hit som tränare och hans sätt att se på fotboll tilltalar mig. Det är den fotboll jag vill spela. Dels trivs jag väldigt bra i klubben, säger Fredrik Karlsson

33-årige Fredrik Svanbäck har spelat för BoIS sedan säsongen 2010, då han kom från HIF. Moderklubben finska Jaro, har varit ute och fiskat efter den slitstarke mittfältaren.
Det känns väldigt bra att vi nu är överens. BoIS har hela tiden varit mitt förstaval och hela familjen ville stanna här i Sverige. Vi trivs väldigt bra här, så vi är alla jätteglada, säger Fredrik Svanbäck, som ser ett spännande BoIS-år framför sig.
– Ja, det ska bli mycket intressant. Det känns som att vi börjar om från noll med de nya tränarna och jag tror det blir en annan stil på ledarskapet. Det här kommer att bli bra, avslutar kaptenen som faktiskt satt med på podiet när Jörgen Pettersson lanserades som klubbens nya tränare.

Annons
 

De båda spelarna har skrivit tvåårskontrakt.


Kapten Fredrik Svanbäck spelar i BoIS två år till.

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser