Annons

Bander och Pippi förgyllde 10-årskalas

Ett tioårskalas som heter duga firades igår på förskolan Juno.

Kvartersskolan Juno invigdes hösten 2002. Till en början tog man emot barn i åldrarna 4-8 år, men sedan 2010 är Juno en renodlad förskola.
– Det blev ett mycket fint kalas. Skjutväggen som delar de två avdelningarna öppnades upp och alla samlades i den stora salen, berättar Göran Andersson, förskollärare på Juno.
Chokladbullar serverades och alla var förväntansfulla inte minst sedan Bander kommit på besök.
 
Bander är som bekant den gröna musikaliska ”låda” som alltid finns med när Sander & Gander är ute och spelar med barn.
– Tyvärr kunde Sander inte närvara just den här dagen eftersom eleverna på Västervångskolan behövde honom där men Gander fanns vid Banders sida och hjälpte till att göra kalaset till en sjungande fest, intygar Göran Andersson.
Det var dock inte slut på överraskningar där för plötsligt utan att någon enda unge visste om det så kom barnens absoluta favorit inhoppandes.  Ingen mer och ingen mindre än Pippi Långstrump hade vägarna förbi.

– Pippi hade så mycket ”spring och hopp” i sig så alla barnen hjälpte henne att bli av med det i ett härligt gympapass,
säger Göran Andersson.

Annons
 

Till lunch serverades hamburgare med bröd och på eftermiddagen bjöds både barn och föräldrar på tårta. En härlig födelsedag har firats på denna mångkulturella trevliga lilla förskola i stadens östra del.
Man kan undra vad som händer när Juno fyller 15 år.

För som vill veta mer om Juno så är det bara att ”titta förbi”, låter den härliga och engagerade personalen meddela. Det går även bra att läsa mer om förskolan på:
http://www.forskoleforum.se/Kindergarden_detail.aspx?KinderGardenID=82

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser