Annons

Ny utställningsvägg på stadsbiblioteket

Nu bjuder Landskrona stadsbibliotek in kreativa landskronabor till att visa sin konst eller hantverk. Två väggar i bibliotekets entré kommer att finnas tillgängliga för att visa olika sorters bilder. Under 2013 kommer biblioteket lyfta fram vissa teman vilket kommer att synas i program och i bibliotekets hyllor. Utställare som vill visa konst, hantverk på dessa teman är extra välkomna:

jan – mars: Tanter och farbröder
april – juni: Sagor och fantasy
juli – september: Hav
oktober – december: Fest

Annons
 

Biblioteket kommer dock att vara öppna för alla förslag på utställningar. Utställningstiden kommer att vara två veckor och det kommer att vara gratis att ställa ut. Den som är intresserad av att delta kan kontakta bibliotekarie Annika Liljengren på 0733-47 35 15.

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser