Annons

Mer filmframgångar

Idag lyfter vi på kepsen för Jenifer Malmqvist. Av de rekordmånga 8102 bidragen är filmaren från Landskrona, Jenifer Malmqvist en av de 65 utvalda som får chansen att visa upp sin film ”On Suffocation” i den internationella kortfilmsklassen, på den årliga filmfestivalen Sundance-festival i Park City, Utah.

Jenifer Malmqvist som 2004 erhöll Landskrona stads kulturstipendium var som enda svensken med vid Sundance-festival 2007. Och nu är det alltså dags igen. ”On Suffocation” får premiär på festivalen och beskrivs som en otäck men angelägen film om när ett system blir viktigare än en människas liv. Sju minuter utan dialog.
– Det mest otäcka med filmen är att den skulle kunna vara helt sann, står att läsa i filmbeskrivningen.
I rollistan hittar vi ett välbekant namn från Landskrona – Kurdi Kara som spelar en vakt.

Annons
Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser