Annons

SM-guld till Landskrona Taekwondo Akademi

Tillsammans med Malmöklubben Po-Eun Taekwondo korades Landskrona Taekwondo Akademi, LTA, till svenska mästare då SM avgjordes i Malmö i helgen. Hela nio utövare från Landskrona placerade sig bland de fyra bästa.

De två skånska taekwondoklubbarna har haft ett nära samarbete en längre tid och det har nu inneburit att man är bäst i landet.
– Vi har i flera år haft ett djupt samarbete och våra elitsatsande tävlar under gemensam flagg både i Sverige och utomlands. På detta viset så har jag och Po-Euns huvudtränare Patrick Karlsson möjlighet att hjälpas med träning, coaching och orka med att åka på alla de tävlingar som våra hjärtslitande måste åka på, säger Johan Berg, sportchef för LTA.

Annons
 

Trots SM-guldet är inte Johan Berg helt tillfreds med säsongen.
– Även om vi vann detta året så är jag inte helt nöjd med dom individuella prestationerna, men vi har ett ungt lag som om inom snar framtid garanterat skördar internationella medaljer.

Att framgångarna kommer att rendera i landslagsplatser är klart.
– Hur många platser Landskrona klipper i år vet vi först när rankningen är sammanställda från förbundet. Jag tippar att det rör sig om två eller tre stycken men det kan bli fler också, avslutar Johan Berg.

Följande utövare från Landskrona tog framskjutna placeringar.
Sonia Remnelius Bou – Guld
Jonas Svalin – Silver
Kanokphopn Wariwong – Brons
Ilija Veselinovic – Brons
Adem Krasnic – Brons
Gabriel Berg – Brons
Rebecca Lesenius – Brons
Sarwar Kahleel – 4:a
Saichon Rodmuang – 4:a.

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser