Annons

Samtal om utbrändhet

I kväll är det Samtal vid brasan på stadsbiblioteket. Sanna Lilie intervjuas av Csaba Bene Perlenberg om hennes och Pernilla Alexanderssons bok Brinntid.
            
På bibliotekets ovanvåning finns en öppen spis som är kvar sedan husets tid som brandstation. I kväll klockan  19.00 kan du sitta med i ett samtal vid brasan då Csaba Bene Perlenberg intervjuar Sanna Lilie, författare till boken Brinntid, en bok som hon och Pernilla Alexandersson skrivit utifrån sina egna erfarenheter om utbrändhet. I Brinntid lyfts bland annat frågor som rör föreställningar om utbrändhet och vad dessa föreställningar gör med kvinnor idag och i morgon.

Sanna Lilie är utbildad socialpedagog, arbetar idag som projektledare och idéutvecklare. Csaba Bene Perlenberg är manusförfattare, regissör och skribent.
Kvällens samtal kommer att handla om vad stress och utbrändhet gör med din kropp, vilka strategier som finns för att ta sig till andra sidan väggen eller hur du kan undvika riskzonen och stressjukdom. Sanna berättar om sin resa och du får chans att ställa frågor kring stress och utbrändhet.

Annons
Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser