Annons

Innebandypirater fixar läslusten

I kväll klockan 19.19 tar Falcons emot Hölllvikens IBF i ett förhoppningsvis välspelat och spännande derby  kl. 19:19. En timme innan matchen, för att vara exakt klockan 18.18 fixar klubben en föreläsning på Plantan, huset mitt idrottshallen, med författaren Sölve Dahlgren på temat ” Hur innebandy kan få unga att läsa fler böcker”.

Sölve Dahlgren, jobbade i många år som journalist på bland annat NST och senare Egmont som gav ut tidningen Svensk Innebandy. För tre år sedan började han skriva på en helt ny serie ungdomsromaner, InnebandyPiraterna. Hittills har det kommit tre böcker i serien som blivit väldigt populära bland unga innebandyspelare.

Annons
 

Ikväll gästar han Landskrona Falcons för att prata om sitt skrivande och hur man kan locka barn och ungdomar att läsa genom att använda deras fritidsintressen – exempelvis innebandy.
Föreläsningen är gratis och öppen för allmänheten. Alla som deltar i föreläsningen, bjuds på gratis inträde till matchen.

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser