Annons

Björklund följer efter Reinfeldt

Igår gästade statsminister Fredrik Reinfeldt Dammhagskolan och nästa vecka är det utbildningsminister Jan Björklunds tur att hälsa på i staden. Det är i samband med att han ska delta i en stipendieutdelning som han passar på att besöka Albanoskolan. Onsdagen den 5 december är det dags för stipendieutdelning inom utbildningsförvaltningen. Det kommer att äga rum i samband med en lunch på Citadellet och till denna dyker utbildningsminister Jan Björklund upp för att hålla tal och vara med att dela ut stipendierna.
– Det jag kan säga är at vi skall dela ut stipendier till årets lärare/arbetslag, årets skolledare samt årets skola. Stipendierna delades ut första gången i fjol. De två första är på 10000 kronor och det tredje på 25000, säger chefen för utbildningsförvaltningen Thomas Johansson.

Läs även:

  • Pensionär besviken på stipendieutdelning
  • Stipendiepengar från KS och inte utbildningsförvaltningen
Annons
Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser