Annons

Värmande musik från Kulturskolan i vintermörkret

Åter är december i antågande. Ett tecken är mörkret som lägrar sig allt snabbare.
– Ett annat är att Kulturskolan samlar sina begåvade musikelever för ett antal konserter, meddelar skolans producent, Peter Cemjack.

Först ut är ”Musik i vinterkvällen”. En kammarmusikalisk kväll på Landskrona konsthall torsdag 6/12 kl.18.30. På repertoaren står musik för piano, flöjt, violin samt sånginslag.

Annons
 

Samma kväll framträder skolans popensembler Playroom D och Undercover Blues på Madde´s café och restaurang med start kl.19.00. Playroom D tolkar med sin klassiska popinstrumentering pärlor från då och nu. Undercover Blues framför blues- och poptoner arrangerade för blåsinstrument.

Tisdag 11/12 kl.18.30 är det dags för den traditionsenliga adventskonserten i Borstahusens kapell. Här får publiken möta smäktande musik för piano, klassisk gitarr samt ett urval av skolans sångelever. Denna kväll avslutas med skolans symfoniska ensemble Gilgameshorkestern. Ensemblen kan man också uppleva i Sofia Albertina kyrka, 13/12 kl.19.00, där man för tredje året medverkar vid Lions Luciafirande.  
– Publiken hälsas välkommen, avslutar Peter Cemjack, sin värmande information.

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser