Annons

Två krogar mister alkoholtillstånd

Pizzeria Annapos på Borgmästaregatan och Restaurang Gränden har fått sina alkoholtillstånd indragna. På pizzerian upptäckte de som har hand om tillsynen av stadens krogar och alkoholtillstånd, spelautomater som de inte hade tillstånd för. Dessutom hittades en tårgaspistol. Vad gäller Gränden så är det bland annat överservering samt skatteskulder som gör att tillståndet dras in.
– Vi har fått signaler från polisen att det har funnits kraftigt berusade personer i anslutning till restaurangen. Lägg därtill att de som står för stället har skatteskulder och har man det så får man inte driva restaurangverksamhet med alkoholförsäljning, säger Landskrona stads alkoholhandläggare Bo Sörensson.

En av ägarna av Gränden är Lillis Jönsson.
– Jag vill inte uttala mig innan allt är klart men vi känner oss felbedömda. Därför kommer vi att överklaga till förvaltningsdomstolen och söka inhibition, säger han till Landskrona Direkt.

Annons
 

Skulle förvaltningsdomstolen godkänna detta kommer Gränden att få fortsätta sälja alkohol tills ärendet är helt avgjort.

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser