Annons

Oklart om rånare fick med sig byte från växlingskontor

Strax efter klockan 19 på tisdagskvällen tog sig minst två personer in i växlingskontoret Xpress Change på Järnvägsgatan i centrala Landskrona. Väl inne gav de sig på den ensamme mannen med slag, bland annat mot huvudet, för att komma över pengar. Om det lyckades visste inte polisen när Landskrona Direkt var på platsen.
– Han är chockad och har fått ta emot en del slag och ses för tillfället till av sjukvårdspersonal. Därför har vi inte kunnat höra honom. Vi har inte heller gått in i butiken ännu utan spärrat av i väntan på folk som kan genomföra en teknisk undersökning, sa gruppledare Thomas Levén vid 20.30-tiden.
– Det enda vi vet att det var fler än två personer som tog sig in efter att mannen stängt för dagen och att han blev rejält misshandlad. Eftersom vi inte har kunnat höra honom och inte varit i kontakt med eventuella vittnen kan vi inte svara på frågor.

Annons
Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser