Annons

Diggiloo uppträder på Citadellet

Den 30 juni nästa år lär Citadellet fyllas med gammal som ung. Då kommer Diggiloo-gänget och underhåller med sitt digra artistuppbåd. De som kommer att stå på scenen förutom Diggillo-generalen Lasse Holm är Lotta Engberg, Jessica Andersson, Charlotte Perelli, Clabbe af Geijerstam, E-Type, komikern Per Andersson, Andreas Weise, Magnus Johansson, barnens favorit Mojje samt stjärnskotten David Lindgren och Linda Pritchard.
– Det kommer att bli en fest utan dess like, säger Olle Larsson som ansvarar för Landskronas 600-årsjubileum.
– Det är många som vill ha Diggiloo men när Lasse Holm fick höra att vi firade 600 år så valde han att sätta upp föreställningen här. Vi skriver på alla kontrakt nästa vecka.

Annons
Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser