Annons

Ny tränarduo klar för Häljarps IF

Häljarps IF laddar om för div. 5-spel, med nya tränare.
Häljarps IF har en tung säsong bakom sig, där nedflyttningen från div. 4 var ett faktum redan tidigt i höstas. Detta är nu historia och efter att ha sett seriesammansättningen 2013, lär det bli många matcher av derbykaraktär och alla i föreningen ser med optimism fram emot säsongen.

Häljarps IF kan nu presentera nya namn på tränarsidan inför 2013, Magnus Lindner med assistans av Dennis Pedersen skall se till att spelarna kommer väl förberedda till div. 5-spelet.

Annons
 

Magnus, född i Stockholm för 35 år sedan, men nu boende i Rydebäck, senast tränare för Klippans FF, seriekollegor till våra killar de senaste 3-4 åren.
Dennis, 36 år boende utanför Billeberga, men med rötterna i Danmark, senast tränare och målvakt i Strövelstorps GIF.

Vad gäller spelartruppen så cirkulerar det som alltid vid denna tid en massa rykten. Klart nu är, att Ahmad Samir, 18 år från IK Wormo ansluter till truppen, medan besked ännu inväntas från en handfull intressanta spelare.

Närmast på programmet står nu Nightcapen i början av december, med inomhusträning inplanerad under närmsta veckornan.

Häljarps IF:s ungdomssektion har ett nytt namn att presentera, Peter Bengtsson återkommer, nu som tränare för pojkar 13/14-år. Peter har ett förflutet som seniortränare i föreningen. 

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser