Annons

Landskronagalan tar form

Inför stadens stundande 600-års jubileum 2013 väcktes frågan om att utveckla konceptet Landskrona Idrottsgala och bredda galan med att även bjuda in och hylla näringslivet i staden.
Under hösten har ett intensivt arbete pågått med att fastställa vilka priser som ska delas ut på galan, tillsättning av jurygrupper, nomineringsprocess, säkerställande av ekonomin med mera.

Under galan kommer stadens duktiga idrottsutövare och näringsliv att hyllas, det kommer att delas ut priser i olika kategorier från scenen, varvat med dans, musikunderhållning och stand-up under ledning av kvällens konferencier.
– Med galan vill vi skapa gemenskap, lyfta fram idrottare, personligheter och företag som bidragit under det gångna året med positiva händelser till staden och till vår region, sägerCamilla Plate på CA Event AB, vilka fått i uppdrag att arrangera Landskronagalan.

Annons
 

Galan kommer innehålla såväl förnyelse som igenkännande och kommer att gå i jubileets tecken. För idrottslivet kommer åtta priser att delas ut och för näringslivet fyra priser.

Nu är kategorierna klara och följande finns att nominera:

Idrott
Guldmedaljen
Ledarkannan
Ungdomsstipendiater
Årets Förening
Årets Eldsjäl
Årets Nykomling
Åres Idrottare med funktionshinder

Näringsliv
Årets Satsning
Årets Innovatör
Årets Nyföretagare
Årets UF Företag

Precis som tidigare år kommer även Landskrona Posten att dela ut pris till Årets Idrottsprofil som röstats fram av tidningens läsare.

Nytt för i år är att alla har möjlighet att nominera såväl idrottsutövare och företag. Detta gör man via hemsidan landskronagalan.se.
Där finns mer information om kriterier för de olika kategorierna.
Det går bra att nominera fram till den 31/1 2013 dock ska Guldmedaljen och Ledarkannan vara nominerade senast den 31/12 2012.

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser