Annons

Uraniborg på väg

Efter många om och men är hon äntligen på väg. Uraniborg lämnade Hvide Sande i Danmark på lördagsmorgonen och väntas till Landskrona vid lunchtid på söndagen. Ventrafikens tekniska inspektör, Torbjörn Liljegren har de senaste månaderna ägnat all sin tid till färdigställandet av fartyget på varvet i Danmark och han känner sig mycket stolt och nöjd över att m/s Uraniborg nu alltså styr sin kurs mot Landskrona.
– Det är ett mycket stort projekt att bygga ett nytt fartyg och det har varit ett intensivt arbete men det har absolut varit värt det och jag känner mig trygg i att det är ett mycket bra fartyg som levereras till Ventrafiken. Under de sjöprover som vi har utfört har vi kunnat konstatera att hon går jättefint i sjön samt är hon ett mycket tyst och behagligt fartyg att åka med. De framtida passagerarna kan alltså se fram emot mycket fina och bekväma båtturer, säger Torbjörn Liljegren.

Annons
Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser