Annons

En heldag i Landoras tecken

I lördags spelades det chokladfotboll på idrottsplatsens konstgräs. BK Landora hade samlat cirka 80-talet av sina unga och duktiga fotbollsspelare för en turnering med efterföljande chokladutdelning. Det delades även ut presentkort till några av de spelare i varje åldersklass som under året utmärkt sig på ett särskilt positivt sätt. Hög träningsnärvaro, en fin fotbollsutveckling, samt att de varit en bra kompis under hela året premierades.
 
På eftermiddagen blev det gåsafotboll för herrarna. Ett trettiotal såväl nya som gamla Landoraspelare gjorde upp om de stora kalkonerna som väntade tålmodigt i frysen. Dock var det nog äran som stod högst i kurs denna fina eftermiddag.
 
Under kvällen åtnjöts det en god buffé i Västra Fäladens festlokal. Pris delades ut till årets bästa spelare Jonas Eriksson, årets träningsflitigaste spelare Markus Madsen, årets vinnarskalle Robin Green, samt årets ledare Carl Nielsen. En diskjockey förlängde kvällen varpå det blev dans ända in på småtimmarna. 
En synnerligen uppskattad dag och kväll för alla Landoraiter, intygar Olle Olsson. 


Gåsafotbollsspelare.


Festdeltagare.

Annons
Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser