Annons

50/50 om Mini stannar i BoIS

Fredrik Svanbäck funderar som bäst på sin framtid. Med ett utgående kontrakt väntar han på ett initiativ från BoIS samtidigt som en comeback i finska Jaro inte är utesluten.
– Jaro har blivit ett starkare alternativ medan jag har väntat på kontraktsförslag från Landskrona BoIS. Om situationen tidigare var en procent för Jaro och 99 för Landskrona, så är läget nu 50-50, säger  ”Mini” till Österbottens Tidning.

Enligt tidningen vill Fredrik Svanbäck ta beslut i veckan rörande sin fotbollsframtid.
– Jag väntar och ser vad Landskrona erbjuder men jag vill göra mitt beslut den här veckan. Jag vill inte fortsätta i Landskrona om de vill sänka min lön, men jag tror att man vet det inom klubben, säger han.

Annons
Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser