Annons

Jazz på Tages med Lisa

Jazzsäsongen 2012 lider mot sitt slut. Jazzklubben Jazzhouse i Landskrona kan se tillbaka på ett framgångsrikt jazzår.
– Medlemsantalet har ökat och totala antalet besökare på våra jazzkvällar har även ökat. Detta ger oss ”råg i ryggen” inför kommande säsong, som vi inleder med Farum Big Band i januari, säger Bertil Svensson som dock har en spelning ytterligare att glädjas åt i år.

Fredagen den 23 november är årets sista jazzkväll och då kommer Lisa Palm Jazztett till Tages. Bandets sättning är barytonsax, tenotsax, piano, bas och trummor och inte minst vokalisten Lisa Palm. De spelar 50-tals inspirerad jazz med en del svenska texter.
Tages slår upp sina portar kl.19:00 och bandet spelar mellan 20:00
och 23:00.

Annons
Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser