Annons

Samtal vid brasan

På bibliotekets ovanvåning finns en öppen spis som är kvar sedan husets tid som brandstation. Tisdagen den 13 november kl 18.00 kan du sitta ned vid ”Samtal vid brasan” då Kerstin Önnebo, skrivarlinjen Albins Folkhögskola, intervjuar författaren Jonas Bergh.

Jonas Bergh är aktuell med kortromanen Sju månader och deckaren Mord. Han har tidigare gett ut Till Killor with love (2010), Mer blues från Landskrona (med Thomas H Johnsson) (2009), Ett hål i huvudet där ljuset tar sig in (2007). Andra Böcker: Och fortsätta vidare bort, En sång för Sonny och Karola, En blues från Landskrona (med Thomas H Johnsson). Så enkelt i solen, Alltid denna förbannade jakt och Jag kan lova att det aldrig blir som i filmerna du älskar.

Annons
Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser