Annons

Superlördag i idrottshallen

I morgon bjuder Falcons in till vad man valt att kalla en Superlördag i idrottshallen. Redan klockan 9 startar matcherna med att klubbens elvaåriga tjejer möter Bjärred. Sedan rullar det på med ungdomsmatcher fram till 13.30 då klubbens herrar möter Lönsboda IBK och 16.30 tar sedan damerna emot Röke IBK.

Efter den gångna helgens besök i Smålandsskogarna och vinst mot Sävsjö, i en match där kapten Rickard Jacobsen visade vägen med att avgöra 29 sekunder från slutet är det återigen dags för fight i hemmaborgen.
– Vi är fortsatt obesegrade fyra omgångar in i serien, trots att vi inte alltid spelat på topp. Detta bevisar att med den kämpaglöd och viljan som finns i Falcons trupp, så kommer vi bli oerhört svårslagna genom hela säsongen, säger backen Andreas Klingebrant.

Annons
 

Damerna föll tungt med 8-1 i derbyt mot Malmö och frågan är om man repat sig?
– Alla är vi vinnarskallar så snacket var väl lite deppigt och gnälligt efter matchen. Men vi bestämde att lägga detta bakom oss och se fram och koncentrera oss på Rökematchen. Röke kommer inte att få det lätt för vi är alla revanschsugna, säger backen Linn Jeppsson-Widerberg.

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser