Annons

Dags för sjunde upplagan av Ungdomsnightcap

Höstlovet är i antågande och med det den populära ungdomsvarianten av Nightcap. Kommande onsdag, den 31 oktober, är det dags för den sjunde upplagan cupen. I fjol deltog cirka 360 ungdomar.
– Vi hade även gästande lag från andra kommuner runt om i Skåne, minns Lotta Andersson, ungdomssekreterare hos arrangerande Fält & Fritid.

Indelningen av lag är killar 13 – 15 år, killar 16 – 20 år samt tjejer 13 – 20 år.
– Nytt för i år är samarbetet med Hållplats 261/jobb 12 där en turnering kommer att hållas för ungdomar från 20 år, turneringen kommer att ha gruppspelet i en annan idrottshall men finalen kommer spelas i idrottsplatsen, berättar Lotta Andersson.

Annons
 

Redan nu kan vi också berätta att Landskrona Direkt kommer att vara på plats under turneringen och bjuda på ett stort bildextra från matcherna.
– Vi hälsar alla gamla och nya deltagare och åskådare välkomna. Ta en fika, titta på bra fotboll och umgås. Arrangemangen är gratis och drogfritt, poängterar Lotta Andersson och räknar med att första matchen spelas kl. 11.00.
– Vi hoppas på stor publik som hejar fram ungdomarna. Har man inte hunnit anmäla sitt lag så går det bra att vända sig till Fält & Fritids personal på sin skola eller på Ungdomshuset NOVA.

Många aktiviteter på lovet
Under höstlovet har Fält & Fritid fler aktiviteter på gång som till exempel, danskväll, CS-turnering, spökrunda på NOVAs vind, CSI-mordgåta med mera. Enklast att hålla sig uppdatera om programmet är att gå in och gilla Fält & Fritid på Facebook så får man mer info. Du gör det på www.facebook.com/faltofritid.

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser